Scurt istoric


Socetate românească, cu capital integral privat, înfinţată în 1992, în Comuna Ţigăneşti, lângă Municipiul Alexandria, judeţul Teleorman.

Socetatea a funcţionat fără întrerupere până în prezent şi a dat dovadă de seriozitate faţă de clienţi şi furnizori, oferind permanent produse şi servicii de calitate.

În prezent socetatea se află printre firmele fruntaşe ale judeţului fiind premiată de mai multe ori la "Topul Firmelor" din judeţul Teleorman, top organizat de camera de comerţ, Industrie şi Agricultură Teleorman.

Echipa este formată din personal calificat, tineri dinamici care tratează fiecare cerere a clienţilor cu profesionalism.

Deţinem utilaje performante pentru producerea şi prelucrarea lemnului stratificat precum şi a profilelor din aluminiu şi PVC, pentru fasonarea şi tăierea sticlei, pentru şablare sticlă, bombare sticlă, fazetare sticlă, confecţionarea rulourilor din aluminiu, producţie publicitară.

Apelând la serviciile noastre veţi economisi timp şi bani beneficiind de lucrări la standarde europene.


Management


Managementul performant şi implicarea în mai multe proiecte de investiţii au făcut ca socetatea să cunoască o dezvoltare accelerată, mai ales în ultimii 5 ani, când şi-a diversificat gama de produse şi servicii.

Conducerea SC COMINA promovează următoarele politici în cadrul companiei:

  • politica în domeniul calităţii,
  • politica de mediu
  • politica în domeniul sănătăţii
Mergi Sus